Portret

Portretten

Portretten
Portretten maak ik in de studio of  op locatie. U kunt al een serie laten maken vanaf € 150,00.

Zakelijk portret
Steeds meer bedrijven (ook kleinere) gaan gebruik maken van LinkedIn of Facebook. Bij deze Social Media platvormen is het publiceren van een foto of afbeelding noodzakelijk. Het wordt ook steeds gebruikelijker om uw bedrijf (of u persoonlijk) eerst te ‘screenen’ op het social media platvorm. Hierdoor wordt uw foto vaker bekeken dan u denkt. Het gebruik van een mooie en professionele zakelijke profielfoto kan dus geen kwaad en zorgt voor een goede eerste indruk.

Zakelijke portretten maak ik in de studio of op locatie. Bijvoorbeeld bij u in het bedrijf.  Hoe en waar we de foto maken doen we in overleg. 
Een zakelijk portret kunt u laten maken vanaf € 100,00 ex BTW

 

Een offerte aanvragen klik hier

Visagistes

Wil je ook nog professioneel opgemaakt worden en wil je dat je haar gestileerd wordt  dan kun je één van mijn vaste professionele visagistes inhuren. Je wordt hiervoor volledig opgemaakt met verschillende make-up sets.

GEEN TFP: Voor diegene die niet weten wat dat betekent: Time For Prints. Met andere woorden, tijd voor tijd.  Maar nogmaals, je krijgt hiervoor wel de hoogst haalbare kwaliteit! Ben je een professioneel model of zie ik iets in jou wat voor een geweldige aanvulling op mijn portfolio kan zorgen? Dan overweeg ik wel TFP!

portret

roel

meditatio

Sarah

Melancholy and Nostalgia

aad

vierra3